Vad är Bumble Boost?

Bumble Boost är ett av två prenumerations-alternativ som ger dig access till extrafunktioner.

Detta får du med Bumble Boost:

• Backtrack/Ändra svar som låter dig ändra din swipe om du råkat swipa vänster av misstag
  • Möjlighet att förlänga tiden på matchningar
  • Obegränsat med swipes
  • En Spotlight per vecka.
  • 5 SuperSwipes per vecka.

Starta Bumble Boost genom att klicka på siluetten längst ner till vänster i appen, och tryck därefter på Bumble Boost-bannern under din profilbild. Du kommer också kunna välja att starta en prenumeration på Bumble Premium eller köpa Spotlight-credits i engångsköp.

* Bumble Premium och Bumble Premium finns nu tillgängliga för alla iOS-användare i alla länder. Om du använder en Android-enhet finns Bumble Premium endast tillgängligt för användare i Australien, Nya Zealand och Storbritannien.