Hvorfor er mit match/besked forsvundet?

Hvis du har problemer med at finde en samtale, så kan det skyldes, at dit match har slettet sin profil, er blevet blokeret af Bumble eller har valgt at slette jeres match for nu. I disse tilfælde vil samtalen nu være synlig nederst på din liste med samtaler, i stedet for helt at forsvinde.

Dette betyder, at du stadig kan anmelde en person til Bumble, hvis noget er sket, som kræver vores støtte. Det eneste du skal gøre, er at trykke på "Hjælp"-knappen efter, du har trykket på det pågældende match i din liste med samtaler. Vores team har moderatorer, som undersøger alle anmeldelser individuelt, og din sikkerhed er højeste prioritet for os. Du kan læse mere dette her.