Min app virker ikke, hvad skal jeg gøre?

Hvis du oplever et teknisk problem med appen, så anbefaler vi, at du prøver disse trin.

1. Log ud af Bumble (hvis du kan)
  2. Slet Bumble-appen (ikke din konto/profil)
  3. Ryd din web-browsers Cookies og Cache fra din enheds indstillinger
  4. Download Bumble påny, og log ind igen

Afhængigt af din enhed, følg disse trin for at rydde Cookies og Cache:

iPhone:

1. Gå til din enheds indstillinger
  2. Scroll ned, og tryk på “Safari”
  3. Scroll ned, og tryk på “Advanced”
  4. Tryk på “Hjemmesidedata”, og vælg “Fjern alle hjemmesidedata”

Android:

1. Åbn Chrome-appen
  2. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne
  3. Tryk på “Historie”, og vælg “Ryd browser-data”
  4. Vælg for hvilken periode
  5. Tjek felterne ud for “Cookies og side-data” og “Cachelagrede billeder og filer”
  6. 6. Tryk “Ryd data”

Hvis problemet fortsætter, så kontakt endelig vores kundeservice her.