Mit Backtrack virker ikke. Hvad gør jeg?

BackTrack er nu en funktioner, der følger med til Bumble Boost og Bumble Premium. Hvis du har abonnement, skal du blot trykke på pilen i øverste venstre hjørne af din Fuldtræffer-skærm for at bruge BackTrack.

Vores systemer aktiverer funktionen, Backtrack, for dig, når du har swipet mindst én gang i hver retning. Hvis du allerede har gjort det, og stadig ikke kan se pilen til BackTrack i øverste venstre hjørne, så anbefaler vi, at du følge disse trin til fejlsøgning:

1. Log ud af Bumble.
  2. Slet Bumble app (dette vil ikke slette din profil).
  3. Ryd din browsers Cache og Cookies i din enheds indstillinger.
  4. Download Bumble app påny, og log ind igen.
  5. Swipe én gang mod højre, derefter venstre for at få pilen frem.

Hvis problemer fortsætter, så kontakt venligst vores kundeservice her.

Bemærk: Når du først swiper ja på en profil eller lukker appen, vil du ikke længere være i stand til at Backtracke til medlemmer, du har swipet nej til før det. Hvis du fx swiper nej på fire personer og derefter swiper ja eller lukker appen, vil du ikke kunne Backtracke til de fire medlemmer, du swipede nej til.