Min lokation er forkert. Hvordan fikser jeg det?

Vi ved, at lokation er grundlæggende for at skabe fantastiske forbindelser på Bumble, så hvis det ikke vises korrekt, er vi her for at hjælpe! Følg fejlfindingstrinene nedenfor afhængigt af din enhed.

iOS:

1. Åbn din enheds appindstillinger
  2. Vælg "Privatliv"
  3. Vælg "Lokationstjenester"
  4. Vælg tænd/sluk-knappen for at slå lokation fra
  5. Genstart din enhed (sluk og tænd)
  6. Åbn din enheds appindstillinger
  7. Vælg “Privatliv" og herefter "Lokationstjenester" igen
  8. Tryk på tænd/sluk-knappen for at slå lokation til.
  9. Genåbn Bumble-appen

Hvis det ikke virker, kan du prøve disse næste fejlfindingstrin:

1. Åbn telefonens indstillinger
  2. Vælg "Privatliv"
  3. Vælg "lokalitetstjenester"
  4. Vælg "Bumble"
  5. Vælg "Spørg næste gang"
  6. Når du åbner Bumble-appen, viser den straks, hvor du er lige nu, og beder dig om at genindtaste din præference for lokalitetstjenester. Vi anbefaler "Mens du bruger appen"

Android:

1. Slet Bumble-appen, og download den igen
  2. Tjek for at sikre, at din telefons lokalitetsstjenester er slået til for Bumble. Hver Android-telefon fungerer lidt forskelligt, men disse vejledninger burde hjælpe
  3. Genstart din telefon ved at slukke og tænde den igen

Hvis du har prøvet disse trin, og du stadig oplever problemer, kan du kontakte os her.