Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Ilmoittaminen sen jälkeen, kun yhteys on poistettu

Jos olet keskustellut jonkun kanssa ja hän poistaa sinut yhteyksistään, tulet yhä näkemään hänen nimensä omissa yhteyksissäsi harmaalla, mutta et voi katsoa hänen kuviaan tai lukea häneltä saamiasi viestejä.

Toivottavasti tämä tuo mukanaan selkeyttä – voit välttyä noloilta tilanteilta ja keskusteleminen on kaikille turvallisempaa. 

Jos joku tapahtuma sai sinut tuntemaan huolta tai pelkoa ennen yhteyden poistamista, voit ilmoittaa meille asiasta.  

Ilmoittaaksesi, valitse ilmoitettava keskustelu, napauta joko näytön alaosassa olevaa painiketta tai yläosassa olevaa valikkokuvaketta ja ota yhteyttä Bumblen asiakaspalveluun.