Mikä on Bumble BFF?

Ensimmäisenä maailmassa Bumble tarjoaa sinulle mahdollisuuden deittailla sekä luoda uusia ystävyyssuhteita ja uramahdollisuuksia yhdellä ja samalla alustalla. Bumble BFF (Bumble For Friends) on paikka, jossa voit tavata paikallisia ihmisiä - olipa haussa uusi paras ystävä, treenikaveri tai kämppis - joku heistä varmasti pörrää pesässä!

Voit käyttää Bumble BFF -tilaa seuraavasti:

Uudet käyttäjät

1. Kun olet kohdassa “Aloita valitsemalla tilasi“, valitse BFF
  2. Täydennä BFF-profiiliasi

Nykyiset käyttäjät

Sovellus:

1. Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa profiilikuvaketta
  2. Avaa asetukset näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta napsauttamalla
  3. Napsauta ‘Valitse tila’ ja sitten BFF esiin tulevasta valikosta luodaksesi BFF-profiilisi
  4. Vaihtaaksesi tilaa, tee samoin kuin yllä, mutta valitse toinen tila

Bumblen verkkosivut:

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta
  2. Valitse ‘Asetukset’
  3. Klikkaa ‘Valitse tila’ ja valitse BFF

Huom: Ole tarkkana, ettet vahingossa poista Date-tilaasi kokonaan. Tämä tapahtuu, jos napsautat tilanvalintapainikkeen alla olevaa vaihtokytkintä. Jos näin tapahtuu, tulet näkemään varoituksen, että jatkamalla menetät kaikki tähän asti luomasi yhteydet.