Miten ilmoitan väärinkäytöstä?

Pyrimme pitämään Pesän turvallisena ja miellyttävänä paikkana, jossa voit luoda aitoja yhteyksiä ystävällisessä ympäristössä. Jos joku yhteyksistäsi käyttäytyy käyttöohjeidemme vastaisesti, ole hyvä ja ilmoita siitä meille, niin voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Voit tehdä ilmoituksen Bumblessa joko profiilin tai keskustelun kautta.

Voit ilmoittaa käyttäjästä hänen profiilinsa kautta seuraavasti:

1. Selaa profiilia alaspäin ja valitse "Estä ja ilmoita".
  2. Kerro ilmoituksen syy ja halutessasi tarkempi selvitys moderaattorille. Mitä enemmän tietoa meillä on, sitä nopeammin voimme toimia.
  3. Valitse "Tee ilmoitus"

Voit ilmoittaa käyttäjästä keskustelujen kautta seuraavasti:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse “Estä & Ilmoita”
  3. Ennen kuin teet ilmoituksen, muista kertoa ilmoituksen syy. Mitä enemmän tietoa meillä on, sitä nopeammin voimme toimia.

Käsittelemme saapuneet ilmoitukset mahdollisimman nopeasti. Tietosuojakäytännön nojalla emme voi kertoa sinulle seurauksista, mutta otamme kaikki ilmoitukset vakavasti ja käsittelemme jokaisen tapauksen huolellisesti.

Lisätietoa löytyy lukemalla käyttöohjeemme, käyttöehtomme, ja turvallisuusvinkkimme. Yhteisömme turvallisuus on meille erittäin tärkeää ja toivomme, että Pesämme on turvallinen ja mukava paikka kaikille. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on muuta kysyttävä; olemme täällä sinua varten!