Estä & ilmoita

Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Anna meidän tietää, jos joku tapahtuma Bumblessa sai sinut tuntemaan huolta tai pelkoa.

Voit tehdä ilmoituksen Bumblessa joko profiilin tai keskustelun kautta.

Voit ilmoittaa käyttäjästä hänen profiilinsa kautta seuraavasti:

Selaa profiilia alaspäin ja valitse "Piilota ja ilmoita".

Kerro ilmoituksen syy ja halutessasi tarkempi selvitys henkilökunnallemme. Mitä enemmän tietoa meillä on, sitä nopeammin voimme toimia.

Valitse Tee ilmoitus"

Voit ilmoittaa käyttäjästä keskustelujen kautta seuraavasti:

Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.

Valitse “Estä & Ilmoita”

Ennen kuin teet ilmoituksen, muista kertoa ilmoituksen syy. Mitä enemmän tietoa meillä on, sitä nopeammin voimme toimia.

Käsittelemme saapuneet ilmoitukset mahdollisimman nopeasti. Tietosuojakäytännön nojalla emme voi kertoa sinulle seurauksista, mutta otamme kaikki ilmoitukset vakavasti ja käsittelemme jokaisen tapauksen huolellisesti.

Jos et löydä keskustelua, on mahdollista, että kyseinen henkilö on poistanut profiilinsa, Bumble on lukinnut hänen profiilinsa käyttöehtorikkomuksen johdosta tai hän on toistaiseksi poistanut sinut yhteyksistään. Näissä tapauksissa keskustelua ei poisteta, mutta se siirretään listan loppupäähän. Näin ollen voit yhä ilmoittaa meille väärinkäytöstä valitsemalla kyseisen keskustelun viestilistaltasi ja napsauttamalla "Apua"-painiketta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on muuta kysyttävää – olemme täällä sinua varten!