Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Pyykäisin vahingossa vasemmalle, voiko sen peruuttaa?

Jos pyyhkäisit vahingossa vasemmalle, napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa nuolta. 

Ottaaksesi taka-askeleen Bumblen verkkosivuilla, napsauta X-merkin vieressä olevia nuolia.

Taka-askeleet ovat osa Bumble Boost -palvelua. Jos et vielä ole tilannut sitä, tilausvaihtoehdot tulevat esille, kun valitset taka-askeleen.