Kan jag betala med kort eller PayPal om jag använder Android?

Jajamensan! Du måste dock länka kortet eller PayPal-kontot till ditt Google-konto först, samt välja det som din föredragna betalningsmetod på ditt Google Play-konto. Beroende på vilken metod du väljer kommer alla dina köp i Bumble-appen att dras därifrån. Om du fortfarande vill betala med kort eller PayPal utan att länka dem till ditt Google-konto bör du använda Bumble på webben istället.

Det här är en förändring vi gjort för att uppfylla Googles nya betalpolicy