Kan jeg betale med kreditkort eller PayPal, hvis jeg har en Android-enhed?

Ja, det kan du! Du skal dog nu først linke kreditkortet eller PayPal til din Google-konto og vælge dette som din foretrukne betalingsmetode på din Google Play-konto. Afhængigt af hvilken metode du vælger, vil dette administrere alle dine køb i Bumble-app. Hvis du stadig gerne vil betale med et kreditkort eller PayPal uden at tilknytte dem til din Google-konto, kan du bruge Bumble Web i stedet for.

Denne ændring blev foretaget for at tilpasse sig den nye Google-betalingspolitik, og Bumble skal overholde disse krav.