Hur lägger jag till en betalningsmetod på Google Play?

Enligt Googles nya betalpolicy kan du som använder Android numera endast köpa tjänster via Google Play och med hjälp av betalningsmetoderna som finns länkade till ditt Google-konto.

Följ dessa steg för att lägga till en betalningsmetod på ditt Google-konto på en dator:

1. Gå till ditt Google Play-konto.
  2. Klicka på Lägg till betalningsmetod.
  3. Följ instruktionerna på skärmen.
  4. Den nya betalningsmetoden läggs till på ditt Google-konto.
  5. Nu kan du göra köp i appen!

Följ dessa steg för att lägga till en betalningsmetod på ditt Google-konto om du använder Android:

1. Öppna Google Play-appen
  2. Tryck på profilikonen högst upp till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer.
  4. Tryck på Betalningsmetoder.
  5. Välj Lägg till betalningsmetod.
  6. Välj betalningsmetoden du vill lägga till.
  7. Följ instruktionerna på skärmen för att lägga till betalningsmetoden.

Obs: Om du använder Google Pay som betalningsmetod i Indien måste du först uppdatera ditt UPI-id (Unified Payments Interface). Därefter ska du kunna göra köp i appen!

Läs mer på Google Play Hjälp, eller ta reda på vilka betalningsmetoder som finns tillgängliga i din region här.