Miten maksutapa lisätään Google Playhin?

Googlen maksukäytäntö on muuttunut ja tästä lähtien Android-laitteiden käyttäjät voivat ostaa palveluja vain Google-tilille tallennetuilla maksutavoilla Google Playn kautta.

Tässä ohjeet maksutavan tallentamiseen Google-tilille tietokoneella tai läppärillä:

1. Kirjaudu Google Play -tilillesi
  2. Valitse Lisää maksutapa
  3. Seuraa ohjeita näytöltä
  4. Tallentamasi maksutapa lisätään Google-tilillesi
  5. Tämän jälkeen palvelujen osto sovelluksen kautta tulisi onnistua!

Maksutavan tallentaminen Google-tilille Android-laitteella onnistuu seuraavasti:

1. Avaa Google Play -sovellus
  2. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta
  3. Valitse "Maksut ja tilaukset"
  4. Valitse "Maksutavat"
  5. Valitse "Lisää maksutapa"
  6. Valitse lisättävä maksutapa
  7. Seuraa maksutavan lisäämisohjeita näytöltä

Huom. Jos ostat palveluja Google Payn kautta Intiassa, sinun on päivitettävä Unified Payments Interface -tunnuksesi (UPI). Tämän jälkeen palvelujen osto sovelluksen kautta tulisi onnistua!

Lisätietoa löytyy Google Play Ohjeista ja  hyväksytyt maksutavat alueellasi löytyvät täältä.