Hur avslutar jag min Bumble Boost- eller Bumble Premium-prenumeration som jag köpt via Google Play?

Följ dessa steg om du vill avsluta en Bumble-prenumeration köpt via Google Play:

1. Öppna Google Play-butiken
  2. Gå till "Konto" i menyn
  3. Klicka på "Prenumerationer" för att se en lista över aktiva prenumerationer
  4. Klicka på Bumble och därefter på "Avsluta"

Ny uppdatering: Alla köp av Bumble Boost-prenumerationer och/eller andra Premium-funktioner inuti appen måste på Android göras via Google Play. Om du hellre använder en alternativ betalningsmetod utan att lägga till den på ditt Google Play-konto kan du fortfarande genomföra köpet genom att logga in på ditt Bumble-konto på webben istället för i appen.