Dispyter om borttaget innehåll och blockerat konto

Lagen om digitala tjänster (Digital Services Act, DSA) möjliggör åtgärder för att överklaga beslut som fattas av webbaserade plattformar och som rör användares innehåll och konton. Om du anser att vi har gjort fel angående ditt innehåll eller konto har du rätten att överklaga beslutet inom sex månader. Om du vill överklaga beslutet, vänligen börja med att läsa igenom den relevanta delen av våra riktlinjer. Om du fortfarande anser att vi har begått ett misstag kan du överklaga beslutet genom att fylla i blanketten via länken i notisen som visas. Du kan också kontakta oss (vänligen förklara varför du vill överklaga beslutet och ange så mycket information som möjligt).

Du kan även be om hjälp från en registrerad utomrättslig instans för dispyter, för ärenden som gäller våra åtgärder rörande ditt konto eller innehåll. Detta inkluderar fall då du inte är nöjd med resultatet av en överklagan. EU-kommissionen har en webbsida med information om certifierade utomrättsliga instanser för dessa fall. Vänligen notera att beslut som fattas av dessa utomrättsliga instanser inte är rättsligt bindande för dig eller Badoo.