Rapportera olagligt innehåll

Om du bor inom EU och anser att innehåll på Bumble är olagligt inom EU kan du rapportera det direkt i appen så att vi snabbt kan granska innehållet.

För att rapportera innehåll: använd knappen "Blockera och rapportera" och följ processen för rapportering. Välj anledning till rapporten samt ange eventuell ytterligare information. När du har skickat in din rapport granskas den av vårt team, som uppdaterar dig såvida du inte har valt att göra en anonym rapport.

Vänligen kom ihåg: du får bara skicka in rapporter i god tro. Det är förbjudet att missbruka rapportfunktionen genom att skicka in rapporter som bevisligen är utan grund. Vi kan vidta åtgärder för att begränsa eller förhindra rapporter från användare som missbrukar rapportfunktionerna. Till exempel: om du ofta skickar in rapporter som uppenbart saknar grund kan vi stänga av eller stänga ditt konto.

Tack för att du hjälper till att skydda vår community — din säkerhet är mycket viktig för oss.