Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hur gör jag för att radera mina data?

Har du hittat din perfekta matchning eller bara bestämt dig för att ta en paus från dejtingen? Du kan ta bort din profil från appen genom att följa dessa steg. Efter det kan din profil inte längre ses av andra personer. Om du ångrar dig har du 28 dagar på dig att kontakta vårt team och återaktivera ditt konto. Efter 28 dagar kommer du inte längre att kunna få åtkomst till ditt borttagna konto, eftersom din informationen börjat rensats från vårt system. 

 Vill du påbörja raderingsprocessen direkt? Du har du rätt att kräva att din data raderas genom att skicka in en begäran om att bli bortglömd till vårt team. Efter att din begäran mottagits kan den ta upp till 30 dagar att slutföras. 

Observera att om din Bumble-profil har blockerats måste vi behålla viss basinformation om kontot för att kunna genomdriva blockeringen. Därför behålls en begränsad mängd data. Vi behåller även data där lagar eller riktlinjer kräver det. Detta sker i enlighet med Dataskyddsförordningen samt The California Consumer Privacy Act (CCPA) om du är bosatt i Kalifornien, USA.

För mer information om dina data, vänligen besök Bumbles sekretesspolicy här.