Varför kan jag bara betala med Google Play om jag har Android?

Om du använder Android har du kanske sett ett par ändringar kring betalningsalternativ i Bumble-appen.

Googles nya betalningspolicy innebär att du som har Android numera endast kan köpa våra tjänster via Google Play, och med den betalningsmetod som finns länkad till ditt Google-konto.

Köp i Bumble-appen måste alltså göras via Google Play. Om du fortfarande vill betala med kort eller PayPal måste du länka dessa till ditt Google-konto först.

Om du har en befintlig Bumble-prenumeration kan du fortfarande betala den med din tidigare betalningsmetod. Om förnyelsen avbryts gäller dock den nya regeln för alla framtida köp.

Om du vill betala med kort eller PayPal utan att länka dem till ditt Google-konto bör du använda Bumble på webben istället.

Andra artiklar som kan vara till hjälp:
Kan jag betala med kort eller PayPal om jag använder Android?
Jag har Android och min betalningsmetod finns inte kvar
Varför går det inte att köpa dagsprenumerationer längre?
Hur lägger jag till en betalningsmetod på Google Play?
Hur tar jag bort eller ändrar en betalningsmetod på Google Play?