Varför har mina matchningar/meddelanden försvunnit?

Om du inte hittar en viss chatt kan det bero på att matchningen har raderat sitt konto, har blockerats av Bumble eller valt att ta bort matchningen. I så fall flyttas konversationen till botten av din chattlista, istället för att tas bort helt.

Vissa borttagna konton visas fortfarande i din konversationslista som "Borttagen användare" under en begränsad tid. Tidsperioden varierar beroende på en rad olika faktorer.

Om någon valt att ta bort sin matchning med dig dyker matchningen upp längst ned på din lista över konversationer istället för att försvinna helt. Du kan dock fortfarande rapportera personen till Bumble om någonting har hänt och du behöver stöd. Bara klicka på matchningen i listan över konversationer, och välj sedan "Hjälp". Din säkerhet är A och O för oss, och våra moderatorer undersöker alla rapporter grundligt. Läs mer om hur du rapporterar någon på Bumble här.