Vad är sökfilter och avancerade sökfilter?

Sökfilter är en funktion på Bumble som gör att du kan välja vilka du vill swipa på.

Sökkriterierna för dem du är intresserad av (på Date och Bizz), ålder och (i många regioner) avstånd, väljs när du startar kontot och kan ändras när som helst. När du fyllt i dessa grundläggande filter, kan du även välja avancerade sökfilter.

Avancerade sökfilter är nu en del av Bumble Premium och prenumeranter kan välja obegränsat med Avancerade sökfilter. Notera att du endast kan välja ett filter som du själv har fyllt i i din egen profil.

Söker du efter vissa egenskaper hos potentiella vänner, och andra hos potentiella partners? Inga problem! Varje läge, Date, BFF och Bizz, har sina egna filter.

Gör så här för att ställa in avancerade sökfilter:

På mobilappen:

1. Gå till swipe-kön och tryck på symbolen uppe till höger
  2. Scrolla ner till "Filter" och tryck på "Välj avancerade sökfilter"
  3. Där kan du välja de filter du är intresserad av

På Bumble Web:

1. Klicka på ditt profilfoto uppe till vänster
  2. Klicka på Inställningar
  3. Bläddra till Avancerade sökfilter

Kom ihåg: Ju fler filter du väljer desto färre profiler kommer du att se i Encounters och (för Boost-prenumeranter) i  Beeline. Om du inte ser så många rekommenderar vi att du justerar dina filter.

Känns det som att du ser användare i din swipe-kö som inte passar in på filtren du valt? Det beror troligtvis på en ny funktion vi infört, som automatiskt släpper på dina filter för att även visa personer som befinner sig precis utanför dina preferenser. Läs mer här.