Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Vad är Apple-inloggning?

Apple-inloggning gör det möjligt att skapa och logga in på sin Bumble-profil med ditt Apple-id. Gör så här:

  1. Klicka på "Fortsätt med Apple" på inloggningssidan
  2. Bekräfta den metod du föredrar (t.ex. ansikts-id)
  3. Fyll i din Bumble-profil eller börja rösta om du loggar in på nytt!

Observera att du bara kan välja det här alternativet när du skapar profilen. Du kan inte ändra inloggningsmetod på en profil du redan har.