Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hvad er Apple-login?

Apple-login lader dig oprette og logge ind på din Bumble profil med dit Apple ID. For at vælge denne metode, følg disse trin:

  1. Tryk 'Fortsæt med Apple' på login-skærmen
  2. Bekræft din foretrukne loginmetode (fx Face ID)
  3. Skab din Bumble profil eller begynd at swipe, hvis du vender tilbage til din profil

Vær venligst opmærksom på, at du nu kan tilføje flere loginmetoder til din konto, så det er nemmere at logge ind.