Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hur kopplar jag Instagram till min profil?

Gör så här för att koppla ditt Instagram-konto till din Bumble-profil:

  1. Tryck på den grå siluetten i det nedre vänstra hörnet på skärmen
  2. Tryck på "Slutför min profil" i det runda fotot i mitten på skärmen för att öppna profilredigeraren
  3. Scrolla ned till Länkade konton
  4. Tryck på den röda "Anslut din Instagram"-knappen
  5. Du kommer bli ombedd att ange dina inloggningsuppgifter på Instagram, tryck därefter på "Logga in"