Kan jeg bruge Bumble i flere tilstande?

Ja, du kan bruge Bumble i mere end en tilstand og samtidig bevare forskellige profiler for hver tilstand.

For at skifte imellem tilstand, følg disse trin:

1. Gå til indstillinger, og tryk på ’Vælg tilstand’.
  2. Når du har valgt den ønskede tilstand, så kan du søge efter nye forbindelser i Fuldtræffer.

Uanset hvilken tilstand, du er i, så kan du nu se alle dine matches i din match-kø. Bizz- og BFF-forbindelser vil have et mærkat på sig i din match-kø, så det er let at identificere hvilken tilstand den pågældende forbindelse er fra.