Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hvad er Detektoren, og hvordan fungerer det?

Vores algoritme afgør, om et sendt billede indholde upassende indhold, og giver dig magten til at vælge, om du ønsker at se det.

Hvis du er blevet sendt et upassende billede, så vil Bumble appen advarer dig om, at det muligvis indeholder nøgenhed inden, du åbner det. Hvis du ikke ønsker at se det, så kan du blot trykke på 'Afvis' under billedet. Billedet vil blive slettet fra jeres samtale, og du vil blive givet muligheden for at blokere brugeren. Hvis du vælger at blokere brugeren, så vil jeres samtale blive fjernet fra begge jeres profiler, og i vil heller ikke længere kunne se hinandens profiler.

Hvis Detektoren har genkendt et billede som potentielt upassende, og du ønsker at se det, så vælg blot billedet, bekræft, at du ønsker at se det og fortsæt samtalen.

Hvis du sender nogen et billede, som anses som potentielt upassende, så vil Detektoren minde dig om, at du sender et billede, som kan lede til, at du bliver anmeldt. Samtykke er altafgørende. Hvis du sender et uønsket upassende billede og bliver anmeldt, så vil du blive blokeret fra appen.