Er appen kun for heteroseksuelle?

Ved matches inden for samme køn, har begge personer muligheden for at tage første skridt. Derefter har den anden person 24 timer til at svare, ellers udløber forbindelsen.

Bumble er for alle, og vi arbejder målrettet for at kunne tilbyde en tryg og ordenligt platform for vores LGBTQ+ brugere.  Det vil altid være en top-prioritet for os at sørge for, at alle føler sig komfortable og trygge hos os. Hvis du synes, der er punkter, vi kan gøre bedre, så vil vi elske at høre fra dig her. Vi er her for dig!