Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jeg ændre min placering mere end en gang med Travel?

Når du aktiverer Travel med Bumble Premium, så kan du ændre din placering til en by, du ønsker, så mange gange, du ønsker.

Følg disse trin for at ændre din placering:

  1. Åbn Indstillinger ved at trykke på det grå tandhjuls-ikon i øverste venstre hjørne af appen
  2. Scroll til sektionen "Placering" nederst, og tryk på “Rejs til”
  3. Søg efter den by, du ønsker at fremtræde i og vælg den

Vær opmærksom på, at du kun kan vælge én placering ad gangen.