Kan ik mijn locatie meerdere keren wijzigen terwijl ik Travel gebruik?

Wanneer je de Reismodus activeert met Bumble Premium, kun je je locatie zo vaak als je wilt in de stad van jouw keuze wijzigen.

Volg deze stappen om je locatie te wijzigen:

1. Open Instellingen door te tikken op het grijze tandwiel in de linkerbovenhoek van de app
  2. Scrol naar bendeden naar het gedeelte Locatie en tik op “Travel naar”
  3. Zoek in de stad waar je wilt verschijnen en selecteer deze.

Let op, je kunt slechts één locatie tegelijk kiezen.