Der er fejl i mit navn, hvordan kan jeg ændre det?

Lige nu er der desværre ikke en måde hvorpå, du selv kan redigere dit navn i appen. Men vi vil selvfølgelig meget gerne ændre det for dig. Fortæl os blot, hvad dit korrekte navn er, og vi vil opdatere det for dig hurtigst muligt.

Du kan kontakte os her. Vi skal også bruge dit medlems-ID. For at finde det, gå til Indstillinger, scroll ned til bunden af din profil og tryk på Bumble-logoet tre gange eller mere.