Hvordan kan jeg afmelde Bumble Boost- eller Bumble Premium-abonnement købt via kreditkort/PayPal-konto?

Du har muligvis abonneret på Bumble Premium eller Bumble Boost ved at bruge dit kreditkort eller PayPal-konto, før der skete ændringer til vores betalingsmetoder på Android-enheder* og du kan følge disse trin for at annullere:

1. Vælg profilikonet i nederste venstre hjørne af skærmen
  2. Vælg "Min betalingsplan" og derefter "Boost" eller "Premium", afhængigt af hvad du abonnerer på
  3. Vælg skærmens vejledning for at annullere

Hvis du har abonneret med dit kreditkort eller PayPal-konto på Bumble Web, skal du følge disse trin for at annullere:

1. Vælg dit profilbillede øverst til venstre på skærmen
  2. Vælg "Administrer dit Boost eller Administrer din Premium"
  3. Vælg "Afmeld" under oversigten over dit Boost-abonnement midt på skærmen

Hvis du er Android-medlem i vores fællesskab, skal du nu tilmelde dig Bumble Premium-tjenester gennem Google Play, hvis du vil foretage et køb i appen og annullering skal ske via din Google Play-konto. For medlemmer, der bruger Bumble Web, kan du stadig bruge et kreditkort eller din PayPal-konto, hvis du ønsker at tilmelde dig et Bumble Premium-abonnement igen.