Hvordan kan jeg fjerne eller redigere en betalingsmetode på Google Play?

I overensstemmelse med den nye Google-betalingspolitik kan medlemmer, der bruger Android-enheder, nu kun købe vores tjenester via Google Play ved at bruge de betalingsmetoder, der er knyttet til deres Google-konto.

Her er en enkelt trin for trin over, hvordan du fjerner en betalingsmetode fra din Google-konto:

1. Åbn Google Play-appen
  2. Øverst til højre skal du vælge profilikonet
  3. Vælg "Betalinger og abonnementer", vælg derefter "Betalingsmetoder" og derefter "Mere og betalingsindstillinger"
  4. Hvis du bliver spurgt, skal du logge ind på Google Pay
  5. Under den betalingsmetode, du vil fjerne, skal du vælge "Fjern" og derefter "Fjern".

Hvis du ønsker at redigere din betalingsmetode skal du vælge "Rediger" i stedet for "Fjern", og der kan du foretage dine ændringer og derefter vælge "Opdater".

Herefter bør du kunne foretage et køb på Bumble-appen!

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvilke betalingsmetoder der accepteres i dit område, kan du klikke her.