Hvordan kan jeg afmelde Bumble Boost- eller Bumble Premium-abonnement købt via kreditkort?

Hvis du er Android-bruger, skal du tilmelde dig et Bumble-abonnement via Google Play. Førhen har du måske  tilmeldt dig et abonnement på Bumble Boost via kreditkort, og du kan  følge disse trin for at afmelde:

1. Tryk på profil-ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen
  2. Tryk på "Min betalingsplan" og derefter "Boost" eller "Premium" afhængigt af, hvilket abonnement, du har
  3. Tryk for at afmelde

Hvis du har startet abonnement med kreditkort (eller PayPal) på Bumble Web, så følg disse trin for at afmelde:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne af skærmen
  2. Vælg "Administrer dit Boost”
  3. Tryk “Afmeld” under beskrivelsen af dit Boost-abonnement i midten af skærmen

I begge tilfælde vil du stadigvæk kunne brug dit abonnement i den periode, du allerede har betalt for.