Hvordan kan jeg afmelde Bumble Boost købt via kreditkort?

Hvis du er Android bruger og har startet abonnement på Bumble Boost via kreditkort, så følg disse trin for at afmelde:

1. Tryk menu-ikonet i øverste venstre hjørne af appen
  2. Tryk på Bumble Boost funktionen lige under dit profilbillede
  3. Vælg "Administrer abonnementer", vist i lys grå tekst under udløbsdatoen
  4. Tryk for at afmelde

Hvis du har startet abonnement med kreditkort (eller PayPal) på Bumble Web, så følg disse trin for at afmelde:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne af skærmen
  2. Vælg "Administrer dit Boost”
  3. Tryk “Afmeld” under beskrivelsen af dit Boost abonnement i midten af skærmen

I begge tilfælde vil du stadigvæk kunne brug dit abonnement i den periode, du allerede har betalt for.