Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Bloker & anmeld

Din sikkerhed kommer først på Bumble. Hvis der sker noget, som gør dig utilpas eller utryg, så anmeld det til os.

Der er to forskellige måder at anmelde brugere på Bumble på; via profilen eller jeres samtale.

Følg disse trin for at anmelde nogen fra deres profil:

Scroll ned til bunden af profilen og tryk på "Skjul og anmeld".

Vælg årsag for anmeldelsen og tilknyt evt. kommentarer, som kan hjælpe vores team. Du kan dele så meget, du nu føler dig komfortabel ved, men nu mere info vi får, des nemmere er det for os at støtte dig og tage handling.

Tryk "Indsend anmeldelse".

Følg disse trin for at anmelde en profil fra jeres samtalevindue:

Fra jeres samtale, tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne.

Herfra, tryk “Bloker & anmeld”.

Sørg for at oplyse årsag for anmeldelsen. Du kan dele så meget, du nu føler dig komfortabel ved, men nu mere info vi får, des nemmere er det for os at støtte dig og tage handling.

Når du har indsendt anmeldelsen, vil vores team behandle den hurtigst muligt. I overensstemmelse med vores retningslinjer for privatliv, kan vi ikke videregive oplysninger om resultatet af anmeldelsen, men vi kan forsikre dig for, at vi tager alle henvendelser alvorligt og gennemgår hvert eneste henvendelse individuelt.

Hvis du ikke kan finde en samtale, så kan det skyldes, at dit match har slettet sin konto, er blevet blokeret på Bumble eller har valgt at slette jeres match for nu. Hvis dette tilfældet, så vil de nu være synlige i bunden af din samtaleliste, i stedet for helt at forsvinde. Du kan stadig anmelde en sådan bruger ved at trykke på "Hjælp"-knappen efter, du har trykket på det pågældende match i din samtaleliste. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores team, hvis du har spørgsmål – vi er her for dig!