Hur rapporterar jag någon?

Din säkerhet kommer först på Bumble. Om något händer som gör att du känner dig otrygg eller obekväm ber vi dig att rapportera detta till oss.

Du kan rapportera personer på Bumble på två sätt – via deras profil och via en chatt.

Följ dessa steg för att rapportera någon från deras profil:

Scrolla ned på deras profil och tryck på Dölj och rapportera.

Välj en anledning och skriv in en kommentar till vårt team. Du kan ge oss så mycket eller så lite information som du känner dig bekväm med, men ju mer information vi får, desto lättare är det för oss att hjälpa dig och besluta om åtgärd.

Välj Skicka in rapport.

Följ dessa steg för att rapportera någon från dina meddelanden:

Från meddelandet trycker du på de tre prickarna överst till höger.

Välj sedan Blockera och rapportera.

Välj varför du rapporterar och skicka in rapporten. Du kan ge oss så mycket eller så lite information som du känner dig bekväm med, men ju mer information vi får desto lättare är det för oss att hjälpa dig och besluta om åtgärd.

När vi får in din rapport kommer vårt team att hantera ärendet så fort som möjligt. På grund av datasekretess kan vi inte alltid meddela dig om resultatet av vår hantering, men observera att vi tar alla rapporter på stort allvar.

Om du inte längre kan hitta en chatt kan det bero på att personen har raderat sitt konto, har blockerats av Bumble eller valt att ta bort sin matchning med dig. Om så är fallet visas konversationen längst ned i chattlistan istället för att tas bort helt. Du kan fortfarande rapportera medlemmen genom att trycka på "Hjälp"-knappen efter att du klicka på matchningen från listan över konversationer.

Du är välkommen att kontakta vår Support om du har fler frågor. Vi finns alltid här för dig!