Hvordan kan jeg afmelde mit abonnement på Bumble Boost eller Bumble Premium gennem Google Play?

Følg disse trin, hvis du har abonnement på et Bumble-abonnement gennem Google Play og ønsker at afmelde det, kan du følge disse trin:

1. Åbn Google Play-butikken
  2. Gå til indstillinger under menuen for Google Play butikken
  3. Tryk på 'Abonnementer', og du vil se dine aktive abonnementer.
  4. Tryk på dit Bumble abonnement, og tryk derefter på 'Afmeld'

Ny opdatering: Alle in-app-betalinger for Bumble-abonnementer og/eller andre Premium-funktioner på Android skal foretages via Google Play. Hvis du foretrækker at bruge en anden betalingsmetode uden at tilføje den til din Google Play-konto, så kan du stadig gøre dette ved at gå til din Bumble-konto på web-versionen i stedet for appen.