Jeg lavede en ny profil ved en fejl, hvordan kommer jeg ind på min oprindelige konto?

Hvis du ved et uheld har oprettet en ny profil, er det heldigvis nemt at komme tilbage til din oprindelige konto. Følg blot disse trin nedenfor:

Mobil:

• Klik på den grå silhuette i nederste venstre hjørne af hovedskærmen
  • Tryk på det grå tandhjul i øverste højre hjørne af skærmen
  • Scroll ned til bunden, og vælg "Slet konto"
  • Indtast ordet "slet" i små bogstaver, og tryk for at bekræfte

Når din nye konto er slettet, skal du logge ind med den modsatte metode, du tidligere har prøvet (f.eks. hvis du brugte dit telefonnummer, så prøv at logge ind med Facebook)

Web:

• Klik på dit profilbillede i øverste venstre hjørne af skærmen
  • Gå til dine indstillinger
  • Scroll ned, og klik på "Slet konto"
  • Følg instruktionerne for at slette din konto

Når din nye konto er slettet, skal du logge ind med den modsatte metode, du tidligere har prøvet (f.eks. hvis du brugte dit telefonnummer, så prøv at logge ind med Facebook)

Eksperttip: Vi anbefaler at tilføje flere log-ind-metoder til din konto for at undgå at oprette en ny profil ved en fejltagelse.