Ik heb per ongeluk een nieuw profiel gemaakt. Hoe kan ik weer inloggen op mijn oude profiel?

Als je per ongeluk een nieuw profiel hebt gemaakt, kun je op een eenvoudige manier weer inloggen in je oorspronkelijke profiel. Volg de stappen hieronder:

Mobiel:

• Tik linksonder van het algemene scherm op het grijze pictogram van een persoon.
  • Tik op het grijze tandwiel in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Scrol omlaag en selecteer 'Account wissen'.
  • Voer het woord 'verwijderen' in (in kleine letters) en tik om te bevestigen.

Als je nieuwe profiel is verwijderd, kun je inloggen met een andere inlogmethode dan je hiervoor hebt gedaan (als je bijvoorbeeld eerder je telefoonnummer gebruikte om in te loggen, probeer je nu in te loggen met Facebook).

Web:

• Klik in de linkerbovenhoek van het scherm op je profielfoto.
  • Ga naar je instellingen.
  • Scrol omlaag en tik op 'Account wissen'.
  • Volg de instructies om je profiel te verwijderen.

Als je nieuwe profiel is verwijderd, kun je inloggen met een andere inlogmethode dan je hiervoor hebt gedaan (als je bijvoorbeeld eerder je telefoonnummer gebruikte om in te loggen, probeer je nu in te loggen met Facebook).

Tip: we raden aan meerdere inlogmethoden aan je profiel toe te voegen om te voorkomen dat je per ongeluk een nieuw profiel maakt.