Kan man kun tilmelde sig via Facebook?

Nej. Hvis du er ny bruger, så har du mulighed for at registere dig og logge ind både med dit telefonnummer, din Facebook konto eller dit Apple ID.

Vi anbefaler at bruge Facebook til at opbygge din profil ved at importere navn, alder etc. Dette gør oprettelsen hurtigere samtidig med, at det sikrer, at profilerne er ægte og pålidelige. Men vælg naturligvis den metode, der passer bedst til dig.

Du kan nu tilføje flere login-metodertil din profil for større sikkerhed.