Hvordan ser jeg kun verificerede medlemmer?

På Bumble håber vi at forbinde dig med fantastiske mennesker, ikke skumle catfish, så vi har implementeret en funktion, som lader dig swipe udelukkende på verificerede profiler.

Så længe, du har verificeret din egen profil, så kan du følge disse simple trin for at aktivere filtret:

I mobil-appen:

1. Gå til din Swipe-kø, og tryk på filter-ikonet i øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Scroll ned til "Filtre", og tryk på “Indstil avancerede filtre”
  3. Der har du mulighed for at vælge “Kun verificerede profiler”

På Bumble Web:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste højre hjørne af skærmen
  2. Tryk på "Indstillinger"
  3. Scroll ned til Avancerede filtre, og vælg “Kun verificerede profiler"

Husk: Du kan altid anmode et ikke-verificeret medlem om at blive verificeret! Læs mere her.