Hvad er Apple-login?

Apple-login lader dig oprette og logge ind på din Bumble profil med dit Apple ID. For at vælge denne metode, følg disse trin:

1. Tryk 'Fortsæt med Apple' på login-skærmen
  2. Bekræft din foretrukne login-metode (fx Face ID)
  3. Skab din Bumble profil eller begynd at swipe, hvis du vender tilbage til din profil

Vær venligst opmærksom på, at du kun kan vælge denne metode, hvis du vælger det fra starten, når du opretter din profil. Det er ikke muligt at ændre sin foretrukne login-metode på en eksisterende profil.