Hvad er Snooze?

Alle har brug for en pause en gang i mellem. Vi opfordrer dig til at få offline, hvis du har bryg for det, så du kan komme tilbage med god energi, når du er klar igen

Snooze-tilstand lader dig tage en pause fra dine aktiviteter på Bumble, uden at du mister dine forbindelser eller samtaler.

Snooze skjuler din profil for potentielle matches i 24t, 72t, en uge eller på ubestemt tid.

Når du snoozer, kan du endda sætte en status, så dine eksisterende forbindelser kan se, at du tager en pause.

Du kan aktivere Snooze-tilstand via dine indstillinger ved at trykke på ‘Snooze’, og vælge hvor længe, du vil være væk.

Når du vender tilbage, så fortæller vi det til dine forbindelser, og du kan fortsætte hvor du slap.