Hvad er SuperSwipe?

[OBS: Vi beta-tester i øjeblikket helt at fjerne Coins i nogle regioner. Sørg for at læse hele denne artikel i dens helhed for at se, om du befinder dig i et af testlandene.]

SuperSwipe er en premium funktion, som lader dig fortælle potentielle matches, at du er interesseret i dem. Sådan fungerer det:

1. Tryk på hjerteikonet på en profil for at fortælle dem, at de skiller sig ud. Hvert SuperSwipe kræver en Bumble Coin. Har du flere potentielle matches? Du kan købe op til 20 Bumble Coins ad gangen, som kan bruges med det samme i appen.
  2. Når du har modtaget dine Coins, er du klar til at gå igang!
  3. Efter, du har aktiveret et SuperSwipe, så vil den anden bruger få at vide, at du er interesseret i at lære dem bedre at kende.

For brugere i New Zealand, Australien, Storbritannien Tyskland, Frankrig, Irland, Canada og USA, som beuger en iOS  – sådan her fungerer det for jer:

1. Du kan vælge mellem mulighederne for SuperSwipe på din profilside på Bumble. Når du har foretaget køb, er du klar til at komme i gang!
  2. Tryk på hjerteikonet på en profil for at lade personen vide, at de skiller sig ud.
  3. Efter, du har aktiveret et SuperSwipe, vil den anden bruger blive gjort opmærksom på, at du er interesseret i at lære vedkommende bedre at kende.

Har du blikket på adskillige potentielle matches? Du kan vælge mellem fire forskellige muligheder afhængigt af, hvor mange, du vil have.

Hvis du har Bumble Boost eller Bumble Premium, så får du fem SuperSwipes og et Spotlight pr. uge, som del af dit abonnement.