Vad är SuperSwipe?

[Notera: I vissa regioner kör vi en betatest där vi tagit bort coins. Läs nedan för att se om du befinner dig i en av dessa regioner.]

SuperSwipe är en premiumtjänst som ger dig möjlighet att berätta för en potentiell match att du är extra intresserad av dem. Så här fungerar det:

1. Tryck på hjärtat i någons profil för att de ska veta att de är speciella. Varje SuperSwipe kostar 1 Bumble Coin. Har du flera potentiella matchningar? Du kan köpa så många som 20 Bumble Coins på samma gång.
  2. När du införskaffat några coins är du redo att sätta igång!
  3. När du har aktiverat SuperSwipe kommer den andra användaren bli meddelad om att du är extra intresserad.

Om du använder en iOS-enhet, eller har en Android-enhet och befinner dig i Storbritannien, Australien eller Nya Zealand, fungerar det så här:

1. Du kan välja mellan SuperSwipe-alternativen på din Bumbleprofil. När du gjort köpet kan du sätta igång!
  2. Tryck på hjärtat på någons profil för att meddela att du är extra intresserad.
  3. När du aktiverat SuperSwipe kommer den andra användaren bli meddelad om att du verkligen vill lära känna hen.

Har du ögonen på flera potentiella matchningar? Välj från våra 4 olika alternativ beroende på hur många du vill ha.

Om du har Bumble Boost eller Bumble Premium, får du 5 SuperSwipes och 1 Spotlight per vecka för att använda som en del av din prenumeration.