Vad är SuperSwipe?

SuperSwipe är en premiumtjänst som ger dig möjlighet att berätta för en potentiell match att du är extra intresserad av dem.  Så här fungerar det:

1. Du kan aktivera Bumble BoostBumble Premium, eller köpa SuperSwipes var för sig genom att klicka på valet i huvudmenyn under ditt profilfoto.
  2. Tryck på hjärtat i någons profil för att de ska veta att de är speciella.
  3. När du har aktiverat SuperSwipe kommer den andra användaren bli meddelad om att du är extra intresserad.

Om du har Bumble Boost eller Bumble Premium, får du 5 SuperSwipes och 1 Spotlight per vecka för att använda som en del av din prenumeration.