Hvordan filtrere jeg min søgning?

På Bumble har alle medlemmer mulighed for at filtrere deres søgning efter alder, køn og afstand. Premium-abonnenter har muligheden for at gøre deres søgning mere specifik ved at bruge avancerede filtre.

Med avancerede filtre kan du søge efter dit perfekte match, der træner nogen gange og ikke ryger, eller hvis du leder efter en intellektuel person med tvilling som stjernetegn, kan du også søge efter uddannelsesniveau og stjernetegn! Uanset dine præferencer er der flere avancerede filtre, der giver dig mulighed for at finde præcis den, du leder efter.

Sådan indstiller du filtrene i appen:

• Klik på bikubeikonet nederst i midten af skærmen
  • Tryk på filterikonet i øverste højre hjørne. Der kan du se mulighederne for at filtrere efter køn og afstand
  • Du kan derefter scrolle ned til bunden og klikke på "Indstil avancerede filtre" for at tilføje dine yderligere præferencer

Sådan indstiller du filtre på Bumbles webversion:

• Klik på dit profilbillede i øverste venstre hjørne. En menu vises under dit profilbillede
  • Klik på "Indstillinger". På det næste skærmbillede får du mulighed for at filtrere efter køn og afstand
  • Klik på “Avancerede filtre” for at vælge dine yderligere præferencer

Bemærk, at afstandsfilteret ikke er tilgængeligt i nogle få lande, da vores fællesskab har vokseværk.