Miten poistan tai muokkaan tallennettuja maksutapoja Google Playssä?

Googlen maksukäytäntö on muuttunut ja tästä lähtien Android-laitteiden käyttäjät voivat ostaa palveluja vain Google-tilille tallennetuilla maksutavoilla Google Playn kautta.

Maksutavan poistaminen Google-tililtä onnistuu seuraavasti:

1. Avaa Google Play -sovellus
  2. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta
  3. Valitse "Maksut ja tilaukset", sitten "Maksutavat" ja viimeiseksi "Maksuasetukset" Lisää-valikosta.
  4. Kirjaudu sisään Google Payhin pyydettäessä
  5. Valitse poistettavan maksutavan kohdalta "Poista" ja sitten "Poista" vahvistaaksesi valintasi.

Maksutavan muokkaaminen onnistuu valitsemalla “Muokkaa“ poiston sijaan ja sitten “Päivitä“ vahvistaaksesi muutokset.

Tämän jälkeen palvelujen osto sovelluksen kautta tulisi onnistua!

Lisätietoa maakohtaisesti hyväksytyistä maksutavoista löytyy täältä