Minulla on Android-laite, mutta valitsemani maksutapa ole enää käytettävissä

Android-laitteen ja Bumble-sovelluksen käyttäjänä olet ehkä huomannut, että valitsemasi maksutapa ei ole enää käytettävissä.

Googlen maksukäytäntö on muuttunut ja tästä lähtien Android-laitteiden käyttäjät voivat ostaa palveluja vain Google-tilille tallennetuilla maksutavoilla Google Playn kautta. Voit yhä ostaa palveluja kortti- tai PayPal-maksulla tallentamatta maksutapaa Google-tilillesi Bumblen verkkosivustolla.

Yleisesti tallennettavissa olevat maksutavat ovat luotto- ja pankkikortti sekä PayPal. Muita Googlen hyväksymiä maksutapoja voi olla lisättävissä, mutta ne vaihtelevat maa ja operaattori kohtaisesti sekä muista syistä. Hyväksytyt maksutavat alueellasi löytyvät täältä