MIten peruutan Google Playn kautta tilatun Bumble Boostin?

Jos tilasit Bumble Boostin Google Playn kautta ja haluat peruuttaa sen, voit tehdä se seuraavasti:

1. Käynnistä Google Play -kauppa
  2. Valitse "Tili" Play-kauppavalikosta
  3. Valitse "Tilaukset" nähdäksesi aktiiviset tilauksesi.
  4. Valitse Bumble-tilauksesi ja sitten "Peruuta"

Uusi päivitys: Kaikki sovelluksen sisäiset maksut Bumble Boost -tilauksista sekä muista Android-ominaisuuksista on suoritettava Google Playn kautta. Jos haluat käyttää toista maksutapaa lisäämättä sitä Google Play -tilillesi, voit ostaa palveluja kirjautumalla Bumblen verkkosivuille.