Minne yhteys/keskustelu katosi?

Jos keskustelusi näyttää kadonneen, on mahdollista, että yhteytesi on poistanut profiilinsa tai hänen profiilinsa on lukittu Bumblen toimesta.

Osa poistetuista profiileista säilyy keskustelulistallasi jonkin aikaa "poistettuna yhteytenä". Eri tekijät vaikuttavat siihen, miten pitkään.

Jos joku on poistanut teidän välisen yhteyden, mutta ei omaa profiiliansa, teidän välinen keskustelu siirretään listan loppupäähän. Mikä tärkeintä, voit yhä ilmoittaa meille väärinkäytöstä saadaksesi tukea Bumblelta. Voit tehdä ilmoituksen valitsemalla kyseisen keskustelun viestilistaltasi ja napsauttamalla “Apua“ -painiketta. Moderaattorimme käsittelevät kaikki ilmoitukset perusteellisesti, koska turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Voit lukea lisää Bumblen ilmoituskäytännöstä täältä.