Kirjauduin vahingossa väärällä Facebook-tunnuksella. Miten se vaihdetaan?

Jos kirjauduit vahingossa väärällä Facebook-tunnuksella, tämä on korjattavissa! Voit palata aikaisempaan profiiliisi seuraavasti:

Puhelinsovellus:

1. Napsauta päänäytön vasemmassa alakulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  2. Napsauta seuraavan näytön oikeassa yläkulmassa olevaa hammasrataskuvaketta.
  3. Selaa alaspäin ja napsauta “Kirjaudu ulos.”
  4. Käynnistä Facebook-sovellus ja varmista, että olet kirjautuneena oikealle tilille.
  5. Käynnistä Bumble-sovellus uudelleen ja valitse ”Jatka Facebookilla”.

Verkkosivusto:

1. Klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse “Kirjaudu ulos.”
  3. Avaa Facebook toisella välilehdellä ja varmista, että olet kirjautuneena sille tilille, jota haluat käyttää.
  4. Palaa bumble.com -sivulle ja kirjaudu sisään valitsemalla ”Jatka Facebookilla”.