Hvordan rapporterer jeg en bruker?

Vi jobber hardt for å sikre et trygt og hyggelig miljø hvor du kan møte nye mennesker. Om du noen gang skulle oppleve at en bruker ikke forholder seg til våre retningslinjer, vennligst gi beskjed slik at vi kan ta nødvendige grep.

Det finnes to måter å rapportere en profil på - enten via deres profil eller som del av en samtale.

For å rapportere en bruker via deres profil, vennligst følg disse stegene:

1. Bla nederst på profilen deres og velg "Blokker og rapporter"-knappen.
  2. Velg en av årsakene for at du rapporterer profilen og legg inn eventuelle kommentarer til vårt modereringsteam. Du står fritt til å dele så mye eller så lite informasjon du måtte ønsker, men jo mer informasjon vi har tilgjengelig jo enklere er det for oss å ta grep.
  3. Velg "Send rapport".

For å rapportere en bruker som en del av en samtale, vennligst følg disse stegene:

1. I samtalen, velg de tre prikkene øverst til høyre.
  2. Velg så “Blokker og rapporter”.
  3. Spesifiser årsaken og send inn rapporten. Du står fritt til å dele så mye eller så lite informasjon du måtte ønsker, men jo mer informasjon vi har tilgjengelig jo enklere er det for oss å ta grep.

Så snart vi har mottatt rapporten vil en av våre moderatorer se nærere på ting så raskt som mulig. Av hensyn til personvern kan vi ikke alltids utlevere informasjon om hvilken grep som eventuelt ble tatt med bakgrunn i rapporten din, men vi ønsker å forsikre om at vi tar alle rapporter meget seriøst og behandler dem grundig.

Se gjerne våre retningslinjer, brukervilkår, og sikkerhetstips for mer informasjon. Tryggheten til våre brukere er utrolig viktig for oss og vi ønsker at alle skal føle seg velkommen på Bumble. Ta gjerne kontakt med teamet vårt dersom du har videre spørsmål. Vi er her for å hjelpe!